Wat anderen van ons vinden

Zeer goede service

Rated 5,0 out of 5
27 maart 2023

Na ANWB inspectie bleek dat mijn kontactslot defect was.

Naar autonedereind gebracht waar ik al jaren kom,nieuw kontactslot geplaatst en volgende dag auto start niet en gebeld met garage ze hebben hem opgehaald en na gekeken was de stand van het slot niet helemaal goed hebben ze aangepast en nu is alles weer inorde.

Zeer betrouwbaar en echt service gericht bij nedereind.

Hartelijk dank nog monteurs

Arie Ester

Topservice

Rated 5,0 out of 5
21 december 2022

Laatst hier een Peu 206 aangeschaft. 2 dagen mee gereden, gat in het motorblok. Gebeld naar de garage en de auto werd netjes opgehaald. Leenautootje gekregen en binnen 3 dagen zat er een nieuw motorblok in. Alles werd geregeld! 2.5k km verder geen klachten dus mooi opgelost.

L.

Koppeling, condensor en motorsteun laten vervangen

Rated 5,0 out of 5
29 september 2022

Via een kennis kwam ik bij deze garage terecht voor een reparatie van een Fiat 500. De koppeling, condensor en bij reparatie ook een motorsteun vervangen.

Van te voren even langs geweest voor de prijsopgave en afspraak gemaakt. Vandaag netjes en vakkundig gerepareerd. De vervangen onderdelen werden netjes (zonder zelf te vragen) aan mij laten zien.

Zeker een aanrader deze garage, aardige mensen met vakmanschap!

Michel, Utrecht

Onaardig

Rated 2,0 out of 5
31 maart 2022

Onaardige man

Fransen

Vakkundig en betrouwbaar

Rated 5,0 out of 5
6 juli 2021

Ik ben al jaren klant bij Auto Nedereind. Altijd goed en kundig geholpen. Zeker geen poespas en geldklopperij. Negatieve ervaringen die ik bij merk garages wel gehad heb. Je kunt met elk merk en type auto bij ze terecht.

Jody

Laat een beoordeling achter