Wat anderen van ons vinden

Onaardig

Rated 2 out of 5
31 maart 2022

Onaardige man

Fransen

Vakkundig en betrouwbaar

Rated 5 out of 5
6 juli 2021

Ik ben al jaren klant bij Auto Nedereind. Altijd goed en kundig geholpen. Zeker geen poespas en geldklopperij. Negatieve ervaringen die ik bij merk garages wel gehad heb. Je kunt met elk merk en type auto bij ze terecht.

Jody

Fijn geregeld

Rated 5 out of 5
19 juni 2019

Ik had de nodige problemen aan de auto en zij hebben dat bekwaam en vooral slim opgelost . Uitlaat kosten minder dan een kwart die bijvoorbeeld de ANWB opgaf.! Tevens waren de overige kosten logisch en redelijk. Noodzakelijke reparaties. Complimenten op zijn plaats.

B.Roest

Vakkundig, bekwaam en transparant! (kopie van mijn ANWB Garage review)

Rated 5 out of 5
27 juli 2018

Voor APK en onderhoud komen wij al sinds 2008 bij Auto Nedereind. Omdat APK slechts het wettelijk minimum is, geeft deze garage vakkundig advies om veilig en betrouwbaar te blijven rijden. Duidelijke kostenopgave vooraf en in goed overleg, met duidelijke uitleg. Echte vakmensen, die ook meedenken om autobezit betaalbaar te houden!

Arie Keuks

lampje dashboard

Rated 5 out of 5
27 juli 2018

mijn auto gaf een oranje lampje, langsgeweest bij auto nedereind, gelijk geholpen, koffie gekregen terwijl mijn auto werd nagekeken. met een halfuur alles gerepareerd zonder kosten. top geregeld

jan van gotum

Laat een beoordeling achter