Beoordelingen

Beoordelingen2017-05-12T10:02:53+00:00

Wat anderen van ons vinden

Vakkundig, bekwaam en transparant! (kopie van mijn ANWB Garage review)

27 juli 2018

Voor APK en onderhoud komen wij al sinds 2008 bij Auto Nedereind. Omdat APK slechts het wettelijk minimum is, geeft deze garage vakkundig advies om veilig en betrouwbaar te blijven rijden. Duidelijke kostenopgave vooraf en in goed overleg, met duidelijke uitleg. Echte vakmensen, die ook meedenken om autobezit betaalbaar te houden!

Arie Keuks

lampje dashboard

27 juli 2018

mijn auto gaf een oranje lampje, langsgeweest bij auto nedereind, gelijk geholpen, koffie gekregen terwijl mijn auto werd nagekeken. met een halfuur alles gerepareerd zonder kosten. top geregeld

jan van gotum

Aankoop occasion

16 februari 2018

Volkswagen Polo aangeschaft.Geweldige auto zowel technisch als opties.

Fred.

Top service

8 januari 2018

Ik was onderweg van Harmelen naar Vleuten tot plots mijn vermogen weg viel. Ik kwam langs garage Nedereind en werk direct geholpen. Er bleek een bobine stuk te zijn en gelukkig hadden ze er een op voorraad. Binnen een kwartier was het geregeld en kon ik mijn weg vervolgen. Super.

Edwin S

Betrouwbaar - Deskundig en klantgericht

29 september 2017

Ik raad deze Garage aan als service en meedenkend gericht. Heb een distributiesnaar laten vervangen en later vlgs afspraak APK. Duidelijkheid en prijs goed zodat je weet waar je aan toe bent. In jaren niet zo goed gevoel gehad dan bij deze mannen. Compliment. Als ik binnenkort een occasion zie die ons aanstaat ga ik daar zeker de auto nader bekijken. Toppie Top

Wim Zwart

Zeer goede garage, ervaren mensen zorgen goed voor hun klanten

14 augustus 2017

Uitstekend

Frank van den Ber

Uitstekend

14 augustus 2017

Grote Klasse al die service, perfeckt

frank van denBerg

Top Service!

24 mei 2017

Auto Nedereind ken ik al jaren als uiterst betrouwbaar: veel kennis, flexibel en een eerlijke prijs zowel voor onderhoud als in/verkoop van auto’s.

Edwin

fijn geholpen

23 mei 2017

Had een probleem met mijn auto deze werd gelijk even verholpen super badankt

Joshua kennedy

Eerlijk bedrijf met ├ęchte kenners!

18 mei 2017

Hans en Nico, jullie hebben een geweldig bedrijf. Echte kennis, zonder enige poespas. Ga door waar jullie mee bezig zijn!

Liesbeth

Laat een beoordeling achter